Tilfredshed eller pengene tilbage

Kontakt os alle hverdage fra 08-17

Vi leverer og servicerer i hele Danmark

Historien bag JBM

Jydsk Billard Montering blev startet af Jørn Clausen i 1984, hvor han startede sin virksomhed som et enkeltmandsforetagende. JBM startede i Søften og havde udstilling i Erhvervsparken i Hinnerup. I begyndelsen var det ikke kun billardborde, men også andre former for legetøj, bl.a. brætspil i mange afskygninger.

I 1988 flyttede JBM fra Søften til større lokaler i Voldby, hvor de i dag har til huse. I starten af 1990 steg interessen for Poolspillet og Snooker kraftigt og det blev nødvendigt at ansætte en mand mere.

Vores leverandører

Jydsk Billard Montering i dag

I dag beskæftiger JBM 2-4 mand. I år 2000, startede Thomas Brink i firmaet, og 3 år senere begyndte et generationsskifte. Det nyeste skud på stammen er Rasmus, som startede i år 2008 I år 2009 valgte Jørn at trække sig tilbage, og overlade styringen af firmaet til Thomas.
JBM er forhandler af nogle af de fineste billard-, pool- og snookerborde i verden. JBM’s kundekreds strækker lige fra professionelle billard klubber, til private med interesse for kuglespillet.

Arbejdet består i at sælge og servicere borde. Eksempelvis at skifte det gamle billardklæde ud med et nyt. Nye – såvel som gamle klubber har gennem årene høstet megen glæde af den store viden og fine service, som JBM har ydet, og JBM dækker i dag hele landet med salg og service.